SAMEN STERK-ONE TEAM                                 

Janneke Lamaison van den Berg- Mateijsen (alias Jans)

Concept Art Stylist and Artist @ ArtLamaison

Fashion Designer (Jans Design) it all comes together in her passion for Art. Afgestudeerd aan de AMFI/ Mode Academie Montaigne voor fashion & interieur in 1997. Voor haar werk als Fashion designer in 2002 geplaatst via een headhunter in Hong Kong en daar is waar haar loopbaan pas echt begon! Voor streetwear brand Lane Bryant celebreties gekleed waaronder Oprah Winfrey en Catherina Zetta Jones, Daarna haar eigen accessoire label gestart, Jans Design met collecties van schoenen en tassen die verkocht werden in China, Hong Kong en vele Europese landen. Haar collecties zijn vaak gepubliceerd in de Glossy magazines waaronder : Elle, Marie Claire, Avantgarde, Cosmo, Nouveau, Glamour en de Celebrity. Naast haar eigen collecties heeft ze ook designs geleverd onder Private Label waaronder Ted Baker, Stuart Weitzman en Steve Madden. Maar haar passion voor Art en Interior zijn altijd gebleven! Daarom nu Art Lamaison om alles te kunnen combineren! Art in Fashion- Fashion in Art & Interior


Esther Memar

Concept Art Stylist @ ArtLamaison

It All comes together with an Open Mind, a big heart, the Right time and Communication, the In to the Out. Afgestudeerd aan de HU University of Applied Sciences Utrecht, Human Resources (HR) in 1996, startte zij als Trainee HR bij Warenhuis De Bijenkorf. In 2007 was zij Senior HR Consultant, gaf leiding aan 5 HR Consultants en was verantwoordelijk voor de implementatie van de HR Policy in de Bijenkorf. Tijdens haar jaren in dit warenhuis groeide haar interesse in Art, Design, Fashion en Interieur.

" De magie van het creƫren, het stijlen, leidt tot een aantrekkelijke belevingswereld, die je doet wegdromen naar je intrinsieke waarden en aanzet tot vooruitgang"

Zij vertrok met haar gezin naar Hong Kong, Athene en Miami, gedurende deze jaren in het buitenland maar ook in Nederland heeft zij diverse Projecten geleid op het gebied van Organisatie en Communicatie. In 2021 keert zij terug uit Miami om naar de verdieping te gaan in Art and the making of it All.

HET STYLING TEAM

Janneke Mateijsen

Concept Art Stylist - Artist

AMFI / Montaigne Amsterdam

Jans Design: Accessoire Label

Owner & founder of Art Lamaison - Artist - Photographer

Tel: +31 636428228 

E-mail: janneke@jansdesign.nl

Esther Memar

Concept Art Stylist 

Human Resource/ HU University of Applied Science Utrecht. 

Interieur Stylist Art Lamaison - Photographer

Tel: +31 639227640

E-mail: esther.memar@gmail.com